Hometrainers

Alle hometrainere

Få et overblik over alle hometrainer modellerne.

Find Direct drive hometrainere med den mest realistiske vejfølelse, lavt støjniveau og den største modstand på bakker og bjerge.
Hjultrænere der kan bruges med næsten alle cykeltyper, og som samtidig yder god modstand til en konkurrencedygtig pris.
Træningsruller der giver den mest realistiske køreoplevelse, og udvikler cykelfærdighederne.

Elite Qubo Power Mag Smart B+.

Elite Qubo Power Mag Smart B+

Elite Qubo Power Mag Smart B+ er en funktionel hjultræner af god kvalitet, og er i øjeblikket den billigste smart hometrainer på markedet. Du får en stabil..

Se mere >>

Elite Tuo.

Elite Tuo

Elite Tuo er en hometrainer, der er så flot, at den sagtens kan stå fremme i stuen, selv når den ikke bruges. Den er designet i samarbejde med italienske Adriano Design,..

Se mere >>

Wahoo Kickr Bike.

Wahoo Kickr Bike

Wahoo Kickr Bike er Wahoo’s bud på den perfekte indendørs cykeltræning. Den er en komplet løsning, som er praktisk talt lydløs i brug og med et virtuelt..

Se mere >>

Oreka O5 hometrainer.

Oreka O5

Oreka O5 er en unik hometrainer i den absolutte topklasse. Den giver følelsen af at cykle i det fri, mens man er skærmet af for vejrets luner. Det er..

Se mere >>

Saris M2 hometrainer.

Saris M2

Saris M2 smart er en klassisk hjultræner, der virker med alle typer af cykler. Denne træner er super stabil, og gør det muligt at cykeltræne indendørs, når vejret udenfor,..

Se mere >>

Saris H3 hometrainer.

Saris H3

Saris H3 smart hometraineren er en stærk konkurrent til Wahoo Kickr 5 og Tacx Neo 2T, og fås til en attraktiv pris. Den er amerikansk og produceret i Wisconsin, og..

Se mere >>

Tacx Flux 2 hometrainer.

Tacx Flux 2 smart

hjul Tacx Flux 2 Smart er i den seneste version en solid, stærk hometrainer med nogle gode specifikationer. Den yder kraftigere modstand end dens forgænger, og er..

Se mere >>

Tacx Flux S smart cykel hometrainer.

Tacx Flux S smart

Tacx Flux S smart er en vedligeholdelsesfri, kompakt Direct drive hometrainer med virkelighedstro modstand. Den leverer en god ydelse til prisen, som er i klasse med Elite Suito...

Se mere >>

Tacx Neo 2T hjemmetræner i stuen.

Tacx Neo 2T

Tacx Neo 2T er en high-end hometrainer, for den seriøse cykelrytter. Træneren er sammen med Wahoo Kickr i den absolutte top af hometrainere på markedet i dag. Neo 2T..

Se mere >>

Elite Nero træningsruller til cykler.

Elite Nero Træningsruller

Elite Nero er en anderledes hometrainer. Den er løsningen for den krævende cykelrytter, der vil øve balance, køreevner og koncentration, og går efter den mest realistiske vejfølelse. Det kan være..

Se mere >>

Elite Direto XR hometrainer.

Elite Direto XR & Direto XR-T

Elite Direto XR er en pålidelig hometrainer med en god kørefølelse og nøjagtig effektmåling, og den leverer fremragende specifikationer for pengene. Direto XR er..

Se mere >>

Elite Suito hometrainer.

Elite Suito & Suito-T

ning Elite Suito er meget tæt på at være den ideelle plug-and-play hometrainer. Fold benene ud, tilføj cyklen og den er klar til brug. Suito er monteret med en..

Se mere >>

Wahoo Kickr Core er kompatibel med Kickr Climb samt Wahoo Headwind.

Wahoo Kickr Core

Trods en pris i mellemklassen sparer Wahoo Kickr Core ikke på funktionerne, og bruger generelt meget af den samme teknologi som storebror Wahoo Kickr. Den største forskel mellem de..

Se mere >>

Wahoo Kickr Snap er en robust og solid hjultræner.

Wahoo Kickr Snap

Wahoo Kickr Snap er Wahoo’s bud på en smart hometrainer, der er tilgængelig for de fleste. Den er nem at have med at gøre og sætte op, og det..

Se mere >>

Wahoo Kickr cykel hometrainer.

Wahoo Kickr 5

I den nye udgave kaldet Wahoo Kickr 5 er nøjagtigheden øget fra +-2% til nu +-1%. Version 5 giver også mulighed for at bevæge sig lidt yderligere med..

Se mere >>