Elite

Elite hometrainer – Nå dine træningsmål hurtigere end nogensinde før

Elite er et firma funderet af cykelentusiaster med ca. 60 medarbejdere, der har tilbudt unikke og banebrydende produkter til cykelverdenen gennem de sidste fire årtier.
Firmaet leverer nogle af de bedste hometrainer modeller fra Italien, og er innovative i deres tilgang omkring teknik og design.

Se mere »

Elite Qubo Power Mag Smart B+.

Elite Qubo Power Mag Smart B+

Elite Qubo Power Mag Smart B+ er en funktionel hjultræner god kvalitet, og er i øjeblikket den billigste smart hometrainer..
Se mere »
Elite Tuo.

Elite Tuo

Elite Tuo er en hometrainer, der er så flot, at den sagtens kan stå fremme i stuen, selv når den..
Se mere »
Elite Nero træningsruller til cykler.

Elite Nero Træningsruller

Elite Nero er en anderledes hometrainer. Den er løsningen for den krævende cykelrytter, der vil øve balance, køreevner og koncentration,..
Se mere »
Elite Direto XR hometrainer.

Elite Direto XR & Direto XR-T

Elite Direto XR er en pålidelig hometrainer med en god kørefølelse og nøjagtig effektmåling, og den leverer fremragende specifikationer for..
Se mere »
Elite Suito Hometrainer.

Elite Suito & Suito-T

Elite Suito er meget tæt på at være den ideelle plug-and-play hometrainer. Fold benene ud, tilføj cyklen og den er..
Se mere »

Skab den bedste træningsoplevelse med avancerede hometrainers og tilbehør fra Elite

Elite har opbygget et solidt ry, for at skabe avancerede hometrainers der indeholder innovativ teknologi, som giver cyklister den bedst mulige træningsoplevelse.

Deres sortiment af produkter inkluderer Smart hometrainers, passive hometrainers, træningssoftware og andet cykeltilbehør.

Elite arbejder tæt sammen med forskellige professionelle cykelhold og trænere, der hjælper med at udvikle og teste deres produkter, hvilket sikrer, at deres udstyr holder et højt kvalitetsniveau.

Elite har også en stærk online tilstedeværelse, og deres produkter distribueres globalt gennem et netværk af forhandlere og online butikker.

Uanset om du er professionel cykelrytter eller en ambitiøs amatør, kan en Elite hometrainer hjælpe dig frem mod at nå dine træningsmål og forbedre dine evner på cyklen.

Herunder følger en beskrivelse af nogle af de mest kendte Elite produkter.

Oplev en avanceret træningsmakker i dit eget hjem med Elite Justo

Elite Justo er en hometrainer, der er designet til cyklister, der ønsker en pålidelig og avanceret træningsmakker derhjemme.

En af Justos største fordele er dens støjsvage funktion. Hvis du er pertentlig med støj, eller bor i en lejlighed, eller et sted hvor støjniveauet betyder noget, er Elite Justo et godt valg.

Elite Justo er også en kompakt hometrainer, der nemt kan opbevares og transporteres. Det gør det til en oplagt mulighed, hvis du har begrænset plads eller ønsker at tage hometraineren med dig til træning.

Elite Justo er samlet set en solid og pålidelig hometrainer, der kan tilbyde en støjsvag træningsoplevelse med justerbar modstand. Hvis du leder efter en pålidelig cykeltræner til dit hjem, er Elite Justo et godt valg.

Seriøse cykelryttere vælger Elite Direto XR til naturtro træningsoplevelser hjemme

Elite Direto XR er én populær og avanceret hometrainer, der er skabt til cykelryttere, amatører og andre cyklister, der ønsker at cykeltræne på et realistisk plan i træningshulen, stuen eller soveværelset derhjemme.

Direto XR er en Smart Elite hometrainer, der fungerer sammen med en række forskellige træningsapps og softwareprogrammer, og som giver dig en træningsoplevelse i verdensklasse.

Hometraineren har en nøjagtighed på +/- 1%, hvilket giver en præcis og nøjagtig aflæsning af data. Med indbygget modstand på op til 2.200 Watt, kan Direto XR levere al den modstandskraft du måtte ønske.

Hometraineren kan anvendes til en række forskellige træningsformer på cyklen, herunder intervaltræning, bjergtræning og sprinttræning.

Et andet fortrin ved Elite Direto XR er dens lave støjniveau. Er et lavt støjniveau en nødvendighed for dig, er Direto XR et perfekt valg. Hometraineren har også en kompakt design, der gør den nem at opbevare og transportere, når den ikke er i brug.

Elite Direto XR er en avanceret og pålidelig hometrainer, der er ideel til seriøse cykelryttere og cyklister, der ønsker en naturtro træningsoplevelse i hjemmet.

Med en kraftig modstandsevne, fleksible træningsmuligheder og støjsvag funktion, er Direto XR det seriøse valg for dig, der ønsker en solid cykeltræning med en pålidelig makker.

Skab en stilfuld træningszone i dit hjem med en Elite Suito hometrainer

Elite Suito er en veldesignet og meget populær hometrainer. Den er en Smart hometrainer, der er kompatibel med alle de gængse træningsapps og softwareprogrammer, herunder Zwift og TrainerRoad.

Suito giver dig en realistisk og dynamisk træningsoplevelse. Med sin indbyggede modstand på op til 1.900 Watt, kan Suito levere en intens og udfordrende træning, når du kører op af Alpe d´Huez eller andre bjerge.

Elite Suito er nøjagtighed indenfor +/- 2,5%, hvilket giver en præcis og pålidelig måling af data under træningen.

Hometraineren byder også på et lavt lydniveau under brugen, og det gør den ideel til brug i lejligheder eller andre steder, hvor støjniveauet betyder noget.

Suito´s elegante design passer også ind med interiøret i de fleste stuer, eller andre steder hvor udseendet betyder noget. Når den ikke er i brug, kan den nemt pakkes sammen og stilles væk.

Elite Suito er en pålidelig og flot designet hometrainer, der ofte kan fås til en god pris. Så hold øje med gode tilbud på denne cykeltræner.

Optimer din træning som aldrig før med Elite Rizer – Simuler udendørs bjergkørsel

Elite Rizer er et stykke avanceret teknik, der giver cykelryttere og andre en realistisk oplevelse af at køre op og ned af bjerge og bakker.

Den er designet til at løfte din cykels forgaffel op til 20%, så du kan træne på en måde, der simulerer udendørs kørsel.

Rizer kan kobles op med Elite’s software og en Elite hometrainer, og det giver dig mulighed for at tilpasse træningen og justere hældningen efter dine ønsker. Du kan også bruge Rizer med andre hometrainer brands, der tillader rotation af bagakslen.

Det betyder, at du kan træne på dine yndlingsruter med din favorit app, og optimere din præstation i et trygt og kontrolleret miljø.

Elite Rizer er en fremragende træningsplatform for cyklister, der ønsker optimeret træning (og samtidig underholdning under træningen).

Med sit høje hældningsniveau og brugervenlige software kan du træne som en professionel cykelrytter og opnå maksimale præstationer.