Elite Nero træningsruller

Træn balance, køreevner og koncentration

Elite Nero er en anderledes hometrainer. Den er løsningen for den krævende cykelrytter, der vil øve balance, køreevner og koncentration, og går efter den mest realistiske vejfølelse.

Det kan være svært at komme op på træningsrullerne, men Nero gør det lettere med et integreret trin, der giver en solid base, når der startes op. Samtidig er den udstyret med paraboliske rør, således at cyklen søger mod midten af rullerne under kørsel. Det er derfor nemt at komme i gang med Nero.

Modstanden skabes via 2 svinghjul i de bageste ruller, der bidrager til den gode vejfølelse. Rullerne er udført i termoplastisk materiale med lukkede lejer. Det giver en lang holdbarhed, og samtidig er rullerne ikke hårde ved dine dæk.

Præcisionen er indenfor +- 5%, og Nero er i stand til at håndtere stigninger op til 7% med en maksimal modstand på 830 Watt. Det skulle være nok for de fleste med mindre man sprinter, hvilket Nero ikke er egnet til.

Elite Nero kan bruges med både gravel, road og mountainbikes, og det forreste rør har 11 indstillingsmuligheder, der gør det let at tilpasse til næsten alle cykeltyper.

Når du er færdig med træningen, foldes Nero nemt sammen. Træningsrullerne kan f.eks. gemmes væk i et skab eller under sengen, eller tages med i bagagerummet som opvarmning til løb.

Lydmæssigt afgiver Nero en smule mere lyd end de fleste Direct drive hometrainere, men den kan dog sagtens bruges i f.eks. en lejlighed uden at forstyrre nogen pga. den friktionsfri overflade på rullerne. Leder du efter en næsten lydløs cykeltræner, er Tacx Neo 2T T2875 en af de allerbedste.

Nero kan kommunikere med alle de kendte træningsapps som f.eks. Zwift gennem Bluetooth og Ant+, og der er derfor tilgang til en mængde træningsprogrammer af alle slags.

Elite Nero er designet til den seriøse cykelrytter, der ønsker en udendørs kørefølelse, når der trænes indenfor. Nero giver perfekt træning og maksimal komfort i den henseende.

Elite Nero specifikationer

Elite Nero - Bruger anmeldelser

Sæt Nero i stikkontakten, sæt dig op på cyklen og lær at køre på rullerne. Det er ikke så let, men med lidt øvelse og noget støtte, er du flot kørende i løbet af et par dage. Min største bekymring er, at den ikke er så nøjagtig. Du kan kalibrere, men det bliver ikke så præcist som med en direct drive træner. Du skal være fokuseret for at forhindre at du falder af cyklen, men det gør det sjovere. Jeg har det virkelig sjovt med at køre på rullerne, og det minder meget om kørsel på landevejen.
Elite Nero er en sjov og engagerende måde at køre Zwift på. Kørefølelsen og ændringer i modstanden er i orden. Rullerne kan let tilpasses til i praksis enhver cykel, og foldes sammen til opbevaring. Nero et et fantastisk træningsværktøj, men ikke hvis du er sprinter.
Nero er et træningsværktøj til ambitiøse og erfarne ryttere, der er på udkig efter en naturlig kørefølelse, koblet til en træningsapp. Det være sig køre mod andre eller intervaltræning.

Hvad synes du om Elite Nero?

Allan Kent
Rated 4 out of 5

Elite Nero træningsruller kræver mere af rytteren end mange andre hometrainere. Men så får man også en realistisk køreoplevelse, og mulighed for at bruge træningsapps som Zwift, Bkool og Trainerroad.