Hometrainer tilbehør

Gør din træning mere effektiv og behagelig med hometrainer tilbehør

Få en bedre cykeloplevelse med tilbehør som f.eks. træningsmåtter, pulsure, pulsbælter, blæser, sensorer, stativer til tablets mm.

Se mere »

Saris H3 på en Saris MP1 Infinity Motion platform.

Boost dit træningsudstyr med smart hometrainer tilbehør

Det skulle gerne være sådan, at din tid på hometraineren er så behagelig og udfordrende som muligt. Det kan derfor..
Se mere »
Trainer desk - Hometrainer bord og stander.

Hold styr på udstyret med et hometrainer bord

Indendørs cykling er udfordrende og kræver megen indsats og koncentration. Mange starter ud med det forkerte eller mangelfuldt udstyr, og..
Se mere »
Hometrainer riser block - Holder til forhjul.

Riser Blocks samt hældning simulatorer

Riser blocks eller holdere til forhjul er tilbehør, der kan bruges med en hometrainer til at simulere en mere realistisk..
Se mere »
Cykelsko til hometrainer og landevej.

Cykelsko Racer, MTB & hometrainer

Cykelsko er sko specielt designet til brug, når du cykler. De er typisk designet til at være stive og lette..
Se mere »
Shimano CS-8000 kassette på en Wahoo hometrainer.

Cykel kassetter til hometrainer

En kassette er en samling gear, der er fastgjort til baghjulet på en cykel. På en cykeltræner er kassetten typisk..
Se mere »
Pulsmålere, pulsbælter og pulsure.

Pulsmålere, pulsbælter og pulsure

En bluetooth pulsmåler er en enhed, der bruges til at måle antallet gange, hjertet slår i minuttet. Den kan bæres..
Se mere »
Træningsmåtten fra Saris er et godt bud på en effektiv hometrainer træningsmåtte

Hometrainer Træningsmåtter

En hometrainer træningsmåtte er en type fitness måtte, der er specielt designet til brug med indendørs cykeltrænere. Måtten placeres under..
Se mere »

Sådan forbedrer du din hometrainer træning med smart tilbehør

Hometrainer træning kan være en fantastisk måde at holde dig i form og forbedre din kondition på i komforten af dit eget hjem. Men nogle gange kan træningen være noget svær at komme igennem, og du ender op med at svede for meget, og ikke have drikkedunke og håndklæder indenfor rækkevidde. Det kan også være at du ønsker at være produktiv under træningen med adgang til computer, IPad og telefon.

Det er der heldigvis en løsning på, og der er masser af smart tilbehør på markedet, som kan hjælpe dig med at forbedre cykeltræningen og gøre den mere underholdende.

Hvis din hometrainer er placeret på et trægulv, er det en god idé med en træningsmåtte som underlag. Det er en god tilføjelse til din træningsrutine, da den kan beskytte dit gulv mod sved og ridser og give en mere stabil base for din hometrainer. Den kan også gøre træningen mere behagelig, da den kan give støtte og mulighed for at bevæge hjemmetræneren en smule.

Et sveddækken hører også til i denne kategori, især hvis du sveder meget under træningen. Sveddækket kan hjælpe med at beskytte cyklen mod sved og fugt og samtidig holde dig tør og komfortabel mens du træner.

Ligeledes er en ventilator også en nødvendighed, især hvis du træner i et varmt eller fugtigt miljø. En blæser kan hjælpe med at afkøle dig under træningen og forbedre din komfort og ydeevne. Nogle typer ventilatorer er ret lydsvage, så du kan lytte til musik eller se fjernsyn under din træning uden at blive forstyrret af ventilatorstøj.

Skal cyklen stå vandret er en forhjulsholder et must til hometraineren, da den kan hjælpe med at forbedre din position og balance under træningen. Forhjulsholderen hæver forhjulet, og giver en mere realistisk kørestilling, og du har derfor ikke følelsen af at køre nedad

Endelig kan et hometrainer bord også være nødvendigt. Et bord kan give dig en bekvem måde at opbevare dine ting, mens du træner, samt hjælpe med en bedre ergonomisk position når computeren eller din IPad skal nås. En hometrainer desk kan også hjælpe med at organisere dine ting, og holde din træningsområdet ryddeligt og overskueligt.

En anden måde at forbedre din hometrainer træning på er ved at tilføje en pulsmåler, et pulsur eller en fitness tracker til dit udstyr. Disse enheder kan hjælpe dig med at overvåge din træning og sikre dig, at du træner i den optimale zone for at forbrænde fedt og forbedre din kondition.

Hometrainer tilbehør, du ikke vidste, du havde brug for

Når det kommer til det mere avancerede udstyr, er der efterhånden mange muligheder. Et spændende stykke hometrainer tilbehør er Elite Sterzo Smart, en unik trådløs styresimulator til din hometrainer. Elite Sterzo Smart kan give dig en mere realistisk træningsoplevelse ved at lade dig styre fra side til side. Den kan også hjælpe med at forbedre din balance og teknik, og give mulighed for at placere dig så du ligger i læ af andre ryttere på bl.a. Zwift.

Hvis du leder efter en mere intens træning, kan du overveje Elite Rizer eller Wahoo Kickr Climb. Du får en højdejusterbar mekanisme, som kan hæve/ sænke dit forhjul, og give dig en mere realistisk oplevelse af at køre op ad bakker. Dette kan være en stor fordel, hvis du træner til en specifik begivenhed, eller vil forbedre din styrke og udholdenhed. Den er samtidig et underholdende element i træningen.

Alt i alt er der masser af spændende hometrainer tilbehør derude, som kan hjælpe dig med at forbedre din træning og opnå dine mål. Så tag et kig på markedet, og find det tilbehør, der passer bedst til dine behov og mål, og få mest muligt ud af træningen på din hometrainer.