Training desk / Hometrainer bord

Hold orden med Wahoo Kickr Desk, Saris TD1 eller Elite Training Desk

Indendørs cykling er udfordrende og kræver megen indsats og koncentration. Mange starter ud med det forkerte eller mangelfuldt udstyr, og i længden er det irriterende at mangle bordplads til computeren, telefonen og andet.

Er du seriøs på træningsapps, skal der være plads til opbevaring af ting som tastatur, mus, telefon, iPad, fjernbetjening til fjernsynet, bærbar computer mm.

Trainer desks eller hometrainer borde og standere er designet til at hjælpe med at holde dine enheder på plads, også hvis du kan lide at multi-taske og få lavet noget arbejde mens du træner.

En række store virksomheder som Wahoo, Saris og Elite leverer flere typer af hometrainer desk.

Det er højdejusterbare borde og standere med hjul, der placeres foran cyklen.

På bordet kan du have din tablet/laptop, mad, ekstra vand og hvad du ellers har brug for.

Det er praktisk, når du tilbringer et par timer på hometraineren.

Sådan vælger du et hometrainer bord

Når du leder efter en trainer desk, er der et par ting, du skal kigge efter.

  • Hometrainer bordets højde skal kunne justeres. Kik efter borde der kan justeres med én hånd.Det giver dig mulighed for at foretage ændringer under træningen.

  • Bordet eller standeren skal have hjul, og skal kunne flyttes under træningen. Det er også praktisk med hjul, hvis bordet skal stilles væk efter brug.

  • Der skal være rigelig plads på hometrainer bordet. Find et bord, der kan indeholde alt du behøver.

  • Bordet eller standeren skal være stabilt og ikke vakle.

  • Montering og ibrugtagning skal ikke være kompliceret med en trainer desk, det er rigeligt kompliceret med hometraineren og andre enheder.

  • Kvalitet og holdbarhed skal være i orden. Bordet skal være bygget til at holde.

Saris TD1 Trainer Desk - ergonomisk design til den optimale træningsoplevelse

Saris TD1 Trainer Desk er designet med en stabil og robust stålramme med en skridsikker overflade. Bordet er kompakt og let, hvilket gør det nemt at flytte rundt og opbevare, når det ikke er i brug.

TD1 fabrikeres i USA, og kombinerer lav vægt med tværstænger, der tilføjer stabilitet til konstruktionen.

Materialerne er birketræ og sort stål. Bordet er højdejusterbart, og selv om det justeres til max. højde, forbliver det stabilt.

Trainer desk bordet leveres med Indbygget strømskinne med to udtag samt to USB-stik.

Det gør den til et veritabelt hometrainer kontrolcenter, hvor det er muligt at tilslutte og oplade enheder under træningen. Det gør også at du kan forblive produktiv, mens du træner.

Saris Trainer Desk er et nyttigt værktøj for alle, der ønsker at have arbejdsredskaberne indenfor rækkevidde, mens der trænes. Det hjælper både konditionen og produktiviteten på samme tid.

Wahoo Kickr Desk - det ideelle tilbehør til din virtuelle træning

Se en film, gennemgå e-mails eller statistikker, mens du kører. Wahoo KICKR Desk giver dig mulighed for at have alle dine enheder ved hånden, mens du træner.

For alle der kan lide indendørs cykeltræning, bliver det på et tidspunkt nødvendigt med et sted at opbevare sine ting, og her er Kickr desk en oplagt mulighed.

Hometrainer bordet har indbyggede tablet- og smartphoneholdere samt kabelhuller til at forbinde al teknologien.

Kickr Desk er konstrueret med en robust stålramme og en skridsikker bordoverflade der holder alt på plads – uanset hvor meget du sveder. Rammen er formet i en U-form, der giver plads til dit forhjul.

Skulle der være behov for at hæve eller sænke bordet under cykeltræningen, gøres det ved at aktivere de blå højdejusteringsknapper.

Bordet kan hæves, og sænkes for at tilpasse til cyklens højde og dine præferencer.

Wahoo Kickr Desk leveres med 3 Rollerblade hjul, der gør det nemt at flytte standeren frem og tilbage under brug samt efter træningen.

Elite Training Desk forbedrer din træning med optimal komfort

Den justerbare Elite Training Desk er en sikker platform, der holder elektronik og træningsmad og drikke indenfor rækkevidde, mens du fokuserer på at jagte personlige rekorder med Zwift eller en anden træningsapp.

Ved brug af solide materialer og en robust konstruktion er det lykkedes Elite at lave en trainer desk til cykelfolket, der kan bruges i mange år fremover.

Elite Training Desk er formet af stål og bambustræ, og er både et møbel og det ideelle værktøj til trænings setup’et.

Stålet og den oliebehandlede bambus bordplade følger den samme premium stil, som ses med Elite Tuo hometraineren.

Ideen er at forme et kvalitetsmøbel, der ikke ser malplaceret ud i dit hus eller din lejlighed, også når du ikke træner.

Elite hometrainer desk er et sikkert hjem for dine elektroniske enheder.

Bordet har en skridsikker overflade, med plads til dine strømkabler. Elites bord er det ideelle sted til din bærbare pc, tablet og smartphone, som bruges under træning.

Bordet inkluderer også skridsikre underlag til computer og andet samt en praktisk smartphoneholder af træ, designet til at opbevare telefonen sikkert under cykeltræningen.

Elite Training Desk er nem at rengøre, og du kan nøjes med en fugtig klud med lidt rengøringsmiddel, når du er færdig med at træne.

Bordet er også udstyret med drejelige hjul, så du nemt kan flytte det under og efter træning.