Om Os

Om Hometrainers.dk

Har du nogen sinde ønsket at starte med indendørs cykeltræning, men været i tvivl om hvilke produkter der er de bedste?

Eller værre endnu, købt et produkt for senere at finde ud af at det ikke var det rigtige til dine behov?

Vi har nok alle sammen på et eller andet tidspunkt været i en lignende situation, og ønsket at viden og informationsniveauet havde været større.

Når det kommer til tekniske produkter, som en smart hometrainer og diverse tilbehør er, bliver det endnu vigtigere at orientere sig før et køb, og det er lige præcis det du har mulighed for på Hometrainers.

På Hometrainers kan du finde beskrivelser og anmeldelser af hometrainere og tilbehør. Vi tilstræber at give en objektiv beskrivelse af de enkelte produkter, der hjælper dig med at vælge de rigtige produkter til dit specifikke behov og budget.

Filosofi

Vores mål er, at du opdager de mange muligheder med indendørs cykeltræning, kommer i god form, og øger livskvaliteten.

Alle artikler på Hometrainers er skrevet af cyklister, der selv har kørt cykelløb på bakker og bjerge i ind- og udland, og opdaget at indendørs cykeltræning har gennemgået en evolution med fremkomsten af smart trænere.

Det er nu muligt for alle at hoppe på cyklen derhjemme og træne og køre løb i originale og virtuelle landskaber overalt i verden, uanset om man er cykelrytter, eller bare træner lidt engang imellem.

Skribenter på Hometrainers

Allan Kent, redaktør.

Allan har gennem mange år cyklet og kørt løb i Danmark og Thailand, og er en erfaren cyklist både udendørs og indendørs.

Efter at have benyttet en passiv Cycleops Supermagneto Pro cykeltræner i mange år, blev den omsider udskiftet med en smart hometrainer.

Han har herefter skiftet mellem flere modeller, og benytter i øjeblikket den japanske Minoura Kagura LSD9200 træner.

Allan Kent - Redaktør Hometrainers.
Grundlægger og redaktør.
Hometrainers - Hometrainer cykel.

Kan jeg stole på informationen fra Hometrainers?

Vi gør vores absolut bedste, for at sikre at alle beskrivelser og specifikationer er korrekte. Skulle du mod forventning støde på forkert information, er du velkommen til at tage kontakt til os på .

Vi modtager sommetider et beløb, når du køber produkter via Hometrainers.dk. Pengene går til at dække omkostninger ved at holde websitet og skribenterne kørende.

Vi accepterer ikke anmodninger om ”sponsoreret indhold” fra producenter. Vores anmeldelser og beskrivelser af produkter sker udelukkende, fordi vi tror, det vil have interesse for alle indendørs cyklister.

Minoura Kagura LSD9200 hometrainer.
Minoura Kagura LSD9200 Hometrainer.