Oreka Training

Oreka hometrainer – Skab en realistisk og præcis træningsoplevelse

Oreka Training tilbyder brugerne globale og innovative løsninger gennem konstant tilpasning og forbedring.
Firmaet er startet i 2016, og er hjemmehørende i Spanien, hvorfra de leverer produkter som løser brugernes problemer.
Det er intentionen, at levere hometrainere som er brugernes værktøj gennem cykelaktiviteter, samt en reference.
Oreka Training er i dag er et brand, der er anerkendt af mange for sin evne til at foreslå, forudse ideer og lede ændringer.

Se mere »

Oreka Training – Opnå dit fulde potentiale med avancerede hometrainere!

Oreka Training tilbyder en bred vifte af produkter og services, der kan forbedre din indendørs cykeltræning, uanset om du er en professionel atlet eller bare ønsker at holde dig i form.

Blandt Oreka Trainings produkter finder du deres prisvindende Oreka O2 hometrainer, som er en af de mest avancerede og effektive trænere på markedet.

Denne cykeltræner er designet til at give dig en fuldstændig tilpasset træningsoplevelse, baseret på dine behov og mål. Du vil kunne måle din præstation, tracke dine fremskridt og konkurrere med andre atleter online.

Oreka Training tilbyder også træningsprogrammer, der er designet af deres team af erfarne trænere og ernæringseksperter. Disse programmer er tilpasset individuelle behov, og kan hjælpe dig med at opnå gode resultater på kort tid.

Hvis du er på udkig efter en hometrainer, der kan hjælpe dig med at indfri dit fulde potentiale, er Oreka´s modeller et godt bud.

Glem statisk træning med Oreka O5 RC – Bevæg dig frit under din træning

Oreka O5 RC er et alternativ til de mere etablerede hometrainers fra Wahoo Fitness og Elite. Den har nemlig affjedring, der rækker længere end de sædvanlige gummifødder.

O5 RC har et rør med luftaffjedring på hver side af træneren, hvor det er muligt at tilføre luft, indtil man du når den ønskede modstand.

På den måde har du bevægelsesfrihed til siderne, og kan altså regulere, hvor meget du ønsker din Oreka hometrainer, skal bevæge sig ud til siden.

Det giver samtidig aflastning til kroppen og forhindrer skader, da du ikke er bundet til den samme position i timevis under cykeltræningen.

Oreka O5 RC er kompatibel med all de kendte træningsapps via Bluetooth, og giver modstand på hel op til 2500 Watt. Den understøtter også stigninger helt op til 25%

Få fuld frihed på cyklen med Oreka O2 – Den mest naturtro indendørs cykeloplevelse på markedet!

Oreka O2 er noget så specielt som en bæltedrevet hometrainer, der giver fuld frihed på cyklen, mens du træner.

O2 er nok det nærmeste du kommer på en fuldstændig naturtro cykeloplevelse, uden at begive dig ud på landevejen eller i skoven.

Med denne Oreka hometrainer risikerer du ikke overbelastningsskader efter mange timers træning i en statisk position. Det er nemlig at bevæge sig på denne træner.

O2 er opbygget med sensorer, der tjekker om du er aktiv, og remtrækket stopper samtidigt, når du ønsker at stoppe cyklen. Det er med til at gøre træningen sikker.

Med Oreka O2 kan du benytte din favorit træningsapp, da den kommunikerer via Bluetooth, og den er måske mest interessant for sprintere, der ønsker at finpudse sprinten.

Det er dog også muligt at køre op ad, da O2 kan simulere helt op til 25% stejle stigninger.