Saris H3

Investér i din sundhed og opnå fantastiske resultater med Saris H3

 

Saris H3 smart hometraineren er en stærk konkurrent til Wahoo Kickr 5 og Tacx Neo 2T, og fås til en attraktiv pris. Den er amerikansk og produceret i Wisconsin, og intentionen hos Saris er at levere en lydsvag, kraftig og pålidelig hometrainer, og det er lykkedes ganske godt.

H3 leverer modstand helt op til 2000 Watt, og kan håndtere stigninger på op til 20%. Effektdata leveres med en præcision indenfor +- 2%. Det må siges at være specifikationer i den høje ende af skalaen. Præcisionen holdes med et internt kølesystem, der er med til at sikre, at træneren ikke overophedes.

Den er konstrueret af aluminium, og vejer 21,3 Kg. Der findes dog et indbygget bærehåndtag, der gør den lettere at flytte rundt med. Bærehåndtaget er placeret, så træneren kan flyttes med cyklen påmonteret. H3 har desuden foldbare ben, der kan slås helt ind under enheden.

Svinghjulet vejer hele 9 kg., og er med til at give en realistisk køreoplevelse. Det bidrager også til den rigtige vejfølelse som denne hometrainer giver.

Saris H3 sender fart, kadence og effektdata over både Bluetooth og Ant+, og kan tilsluttes til computere, tablets og smartphones samt andre enheder. Det gør den også kompatibel med stort set alle moderne træningsapps.

Den er kompatibel med både Road bikes, crosscykler, mountainbikes mm. Der medfølger adaptere til Quick release aksler i størrelserne 130 og 135 mm. samt Thru aksler i størrelserne 12×142 og 12×148 mm. H3 leveres uden en kassette, og du har derfor mulighed for at montere/ få monteret en Shimano eller SRAM-kassette, der matcher cyklens gear.

Når det kommer til lydniveauet er Saris H3 langt mere støjsvag end tidligere generationer. Det gør den anvendelig i lejligheder og andre steder, hvor man ikke ønsker at forstyrre familien eller naboen.

Saris H3 smart er en effektiv, pålidelig og holdbar hometrainer med flotte specifikationer. Den er samtidig prissat et stykke under konkurrenterne, og det gør den til et attraktivt valg til indendørs cykeltræning.

Saris H3 specifikationer

Saris H3 - Bruger anmeldelser

Dette er en god hometrainer sammen med Zwift. Den er relativt stille og let at opsætte. Opsætningen med Quick release eller Thru aksler, er også virkelig enkel. Hvis jeg skulle klage over noget, er det at forbindelsen sommetider falder ud, og min avatar i Zwift holder op med at bevæge sig (demoraliserende på stigninger), men det kan meget vel have noget at gøre med min ANT + dongle eller Zwift selv. Det kunne også være en kombination af de tre.
Jeg er tilfreds med min H3. Den er meget tung, så den står solidt og signalerer kvalitet. Den reagerer godt på stigningsændringer i Zwift, og er utroligt stille sammenlignet med tidligere versioner i Hammer-serien. Jeg trækker en stjerne fra pga. en mindre ideel support oplevelse, men det lykkedes dog til sidst at komme igennem.
Første smart hometrainer. Jeg elsker ERG Mode på Saris H3. At køre op af stigninger føles helt korrekt og naturligt for mig. Effektmålingen er umådeligt mere nøjagtigt end den gamle hometrainer, jeg havde før. Jeg elsker denne træner.

Hvad synes du om Saris H3?

Allan Kent
Rated 4 out of 5

Med de fremragende specifikationer, giver Saris H3 hård konkurrence til de andre high-end hometrainere. Den er desuden fornuftigt prissat, og derfor et attraktivt valg for den kræsne cyklist.