Saris M2

Optimer din cykeltræning og nå dine mål med en Saris M2 hometrainer

 

Saris M2 smart er en klassisk hjultræner, der virker med alle typer af cykler. Denne træner er super stabil, og gør det muligt at cykeltræne indendørs, når vejret udenfor, ikke er til at køre en tur. Det kræver blot din cykel, M2 og en træningsapp.

M2 er en hjultræner, og der vil derfor være ekstra slid på bagdækket. Det anbefales at benytte et specielt hometrainer dæk, som er udviklet til at kunne modstå sliddet. På den måde sparer du dit dæk.

Træneren er bygget af solidt aluminium, og vejer 10 Kg. Den er derfor nem at pakke ned og flytte rundt på. De foldbare ben medvirker til at den ikke fylder meget.

M2 afgiver effektdata med en præcision på +- 5%, og kan simulere stigninger op til 15%. Den maksimale modstand er 1500 Watt, som er mere end nok for de fleste.

Den kommunikerer via ANT+ eller Bluetooth, og sender både fart, kadence og effektdata i Watt. Enheden kan tilsluttes smartphones, tablets eller en computer, uanset om du anvender IOS, Android eller Windows styresystemer, og der er mulighed for at benytte alle de gængse træningsapps på markedet.

M2 er kompatibel med hjulstørrelserne 26, 27.5, 28 og 29″, og alle typer af cykler kan benyttes, så længe dækbredden ikke overskrider 5 cm. Den er kompatibel med Quick release aksler, og Thru adaptere kan tilkøbes.

Når det kommer til lyden, er niveauet en smule højere end ved Direct drive trænere. Det skyldes friktionen mellem bagdækket og træneren. M2 afgiver 69 DB. ved 20 km/t. En anden cykeltræner mulighed i samme prisklasse er Wahoo kickr Snap.

Saris M2 er et godt valg til at holde formen vedlige gennem vintermånederne, eller når vejret ikke tillader det udenfor. Du kan køre solo eller gruppeture på Zwift med træningskammeraterne på flad vej eller i bjerge med stigninger.

Saris M2 smart specifikationer

Saris M2 smart - Bruger anmeldelser

Fantastisk lille hjultræner. Responsiv, og med masser af modstand. Jeg har brugt den med både gennemgående aksler og Quick release uden problemer. Selv om jeg var nødt til at købe en adapter til Thru aksler. Håndtaget til at stramme op mod hjulet "klikker" ikke helt som det skal, hvilket fik slangen på min kones cykel til at sprænge da trykket blev for stort. Det fungerer fint ved at dreje den 2 omgange rundt. Træneren er ikke uden problemer, men den er solid, og vi er meget tilfredse med den.
Solid hometrainer. Stor værdi for pengene. Jeg har haft denne hjultræner i en måned og kørt over 1000 km. på Zwift. Det oprindelige setup var ikke helt godt. Det var svært at montere cyklen som set på YouTube. Jeg var nødt til at bruge noget ekstra værktøj for at få bolten på plads og skubbe den igennem, før jeg kunne vippe den ned. Som set i andre anmeldelser er den for stram. Køreoplevelsen er ellers solid, og bakkerne svier i bagdelen.
Saris M2 er nem at installere og nem at bruge. Jeg satte min op, kalibrerede den, og den har fungeret perfekt siden da (i over et år og over 400 virtuelle kilometer).

Hvad synes du om Saris M2?

Allan Kent
Rated 4 out of 5

Saris M2 smart er en solid hjultræner, der er nem at pakke væk, når den ikke skal bruges. Den er kompatibel med de fleste cykler, og leverer god værdi for pengene.