Tacx Flux S Smart

Få en sjov og udfordrende cykeltræning med Tacx Flux S

Tacx Flux S smart er en vedligeholdelsesfri, kompakt Direct drive hometrainer med virkelighedstro modstand. Den leverer en god ydelse til prisen, som er i klasse med Elite Suito.

I forhold til den forrige version er basen gjort tungere og mere stabil. Selv når du accelererer og spurter voldsomt igennem, bliver træneren stående hvor den skal.

Effektmålingen er præcis indenfor +- 3%, og enheden yder modstand op til 1500 Watt. Stigninger simuleres op til 10%.

Flux S er udstyret med et tungt svinghjul på 7 Kg., som giver en naturlig cykeloplevelse. Den kan dog virtuelt simulere en svinghjulsstørrelse helt op til 23 Kg, hvilket er unikt i mellemklassen.

Tacx Flux S smart kan benyttes sammen med flere forskellige cykeltyper herunder både road- og mountainbikes og også cykler med lange skiftearme på bagskifteren samt cykler med skivebremser.

Flux S kommunikerer med din favorit træningsapp gennem Bluetooth og Ant+, og kan tilsluttes smartphones, tablets, computere og andre enheder. Du kan også vælge at bruge Tacx egen app.

Når det kommer til lydniveauet, er Flux S ganske lydløs, og du kommer ikke til at forstyrre nogen med denne træner. Den kan derfor godt bruges i en lejlighed, og du hører sandsynligvis mere lyd fra kæden og gearet end fra selve hometraineren.

Tacx Flux S smart giver valuta for pengene med det lave lydniveau, den solide base og det tunge svinghjul. Det der adskiller hometrainere i denne klasse og high-end modeller, er for det meste evnen til at yde højere modstand samt en bedre vejfølelse.

Tacx Flux S specifikationer

Tacx Flux S er en smart hometrainer med en realistisk terrænsimulering og støjsvag drift. Ideel til cykeltræning derhjemme.

Tacx Flux S smart.

Tacx Flux S smart - Bruger anmeldelser

Bortset fra en gammel hjultræner har jeg ikke noget at sammenligne med, men jeg er tilfreds med mit køb. Det eneste problem, jeg lejlighedsvis har, er at hvis jeg stiger af min cykel (glemmer håndklædet eller at tænde blæseren osv.) og derefter fortsætter, mistes signalet til Zwift. Ikke sikker på hvad årsagen er.
Har overhovedet ikke haft problemer med at bruge Tacx Flux S ofte, og for det meste med Zwift, men prøvede også flere andre muligheder, som alle fungerede fint. Det synes ikke at være nødvendigt at kalibrere ofte, måske bare en gang om året. Effektdata er akkurate og meget tæt på mit Shimano 9100 power meter.
Jeg er 1,96 meter høj og vejer 94 kg. Denne hometrainer håndterer min cykeltræning perfekt. Bare kalibrer en gang imellem. Installation og brug i løbet af de sidste 9 måneder har været perfekt.
 • Hvordan fungerer realistisk terrænsimulering på Tacx Flux S?

  Tacx Flux S bruger en elektronisk bremse til at ændre modstanden på rulletræneren i realtid. Den tilpasser modstanden baseret på terrænet i den virtuelle verden, når du bruger træningsapps som Zwift. Stigninger og nedkørsler simuleres ved at øge eller mindske modstanden, hvilket giver en realistisk træningsoplevelse.

 • Kan jeg bruge Tacx Flux S med min mountainbike?

  Ja, Tacx Flux S er kompatibel med mountainbikes. Den understøtter hjulstørrelser fra 26" til 29".

 • Hvordan forbinder jeg Tacx Flux S til træningsapps som Zwift?

  Du kan forbinde Tacx Flux S til træningsapps som Zwift ved hjælp af trådløs teknologi som Bluetooth eller ANT+. Åbn den valgte app, søg efter Tacx Flux S og opret forbindelse. Det giver dig mulighed for at styre træningen og deltage i virtuelle løb og programmer.

 • Hvad er fordelene ved Tacx Flux S's præcise kraftmåling?

  Tacx Flux S's nøjagtige kraftmåling giver dig præcise data om din træningsindsats i watt. Det er afgørende for at måle fremskridt og målrette træningen. Du kan også bruge disse data til at evaluere din teknik og optimere din præstation.

 • Er Tacx Flux S egnet til begyndere eller erfarne cyklister?

  Tacx Flux S er egnet til både begyndere og erfarne cyklister. Den er brugervenlig for begyndere, og tilbyder samtidig avancerede funktioner og nøjagtige målinger, der appellerer til erfarne cyklister. Dens realistiske terrænsimulering gør den ideel til træning og forbedring af præstationen på alle niveauer.

Hvad synes du om Tacx Flux S?

Allan Kent
Rated 4,0 out of 5

Tacx Flux S smart er en god mellemklasse Direct drive hometrainer. Den er solid, og yder god modstand, og er samtidig i stand til at holde et lavt lydniveau.