Wahoo Kickr Bike

En komplet løsning til den perfekte indendørs træning

Wahoo Kickr Bike tilbud

Wahoo Kickr Bike er Wahoo’s bud på den perfekte indendørs cykeltræning. Den er en komplet løsning, som er praktisk talt lydløs i brug og med et virtuelt gearskifte, som kan simulere geargruppen på din cykel.

Wahoo Bike byder på den mest realistiske indendørs cykeltræning nogensinde, og er noget helt særligt. Du får simpelthen en medrivende cykeloplevelse.

Cyklen er designet og konstrueret i stål og aluminium, og er med en vægt på 42 Kg., ikke noget du flytter rundt på. Den kan indstilles og tilpasses fem forskellige steder, og med Wahoo Fitness appen bliver man guidet til de mest ideelle indstillinger på en nem måde. Du kan vælge at bruge data fra et bikefit, tage et billede af din cykel eller indtaste kropsmålene. På den måde kan den opsættes til at matche din cykel meget tæt.

Wahoo Bike er i stand til at simulere stigninger op til 20%, og også 15% fald med en modstand på 2200 watt. Den indbyggede Wattmåler er præcis indenfor +- 1%. Det er data der minder meget om Wahoo Kickr, men Kickr Bike er i stand til at tilgå stigningerne med en helt anden realisme ved at vippe cyklen frem og tilbage. Inspirationen til dette system stammer fra Wahoo Kickr Climb stigningssimulatoren.

Wahoo Kickr Bike kan indstilles til at matche geargruppen på din cykel, uanset om den er Shimano, SRAM eller Campagnolo. Både antal gear, gearratio samt klinger kan indstilles individuelt til dine personlige præferencer. Det virtuelle gearskifte er meget præcist, og ligger meget tæt på Shimanos Di 2 geargrupperne.

Med Kickr Bike behøver du heller ikke tænke på at kalibrere i tide og utide. Den vil altid måle korrekt, og der er derfor ikke behov for kalibrering.

Enheden kommunikerer via Bluetooth eller ANT+ og er kompatibel med langt de fleste cykelcomputere, pulsmålere mm. samt alle de gængse træningsapps. Den sender både hastighed, distance, effekt, kadence og stigningsgradsdata.

Når det kommer til lydniveauet, er Wahoo Bike næsten lydløs. Det skyldes bæltedrevet, som udsender en del mindre lyd end et normalt kædetræk. Det gør den også til den mest lydløse hometrainer på markedet.

Wahoo Kickr Bike revolutionerer måden, vi tænker indendørs cykling. Den giver en utrolig realistisk oplevelse med Zwift, Sufferfest, Trainerroad, Bkool eller en af de andre virtuelle platforme, og gør det til en motiverende oplevelse at cykle indendørs.

Har du først prøvet Wahoo Bike, bliver det meget svært at komme tilbage på en klassisk hometrainer. Den er redskabet, til at løfte hjemmetræningen til et højere niveau, og du slipper for at skulle vedligeholde og justere gear samt skifte og smøre kassetten og kæden nogensinde igen.

Wahoo Kickr Bike specifikationer

Wahoo Kickr Bike - Bruger anmeldelser

Elsker min Kickr Bike. Jeg har brugt en Kickr Snap med min gamle cykel (Giant OCR3, fra 2004) i cirka 6 år på Zwift. Nød vejfølelsen på Snap, og anbefaler den til alle begyndere - men Kickr Bike oplevelsen er bestemt flere niveauer op! Det var let at nå de rigtige indstillinger - brugte appen med fotos af min Giant og min nuværende cykel til at få indstillingerne automatisk, og behøvede ikke at finjustere meget derfra. Jeg var klar til at køre på 5 minutter. Jeg finder, at effektmålingen er lidt lavere på Kickr Bike end den var på Snap - men jeg formoder også, at den er mere præcis.
Jeg skiftede fra en Direct drive træner, der ofte hang i intervaller, og jeg ledte efter en mere fleksibel løsning, som min kone og jeg kunne dele. Mens det var svært at acceptere prisen, begyndte jeg faktisk at tænke på Kickr Bike som en ... cykel! og ikke så meget en hometrainer. Det viser sig, at jeg nu kører mere indendørs end udendørs nu. Efter skiftet fra Elite Direto, fandt jeg, at Kickr Bike er meget rund i trådet, lydløs og let at tilpasse til mig, og en absolut glæde at køre på enhver online platform.
Som ejer af både den originale Kickr, Tacx Neo smart og nu Wahoo Kickr cyklen er jeg blevet velsignet med en god træneroplevelse gennem mange år. Jeg er forbløffet over, hvordan hometrainerne bliver bedre og bedre. Jeg er endnu ikke træt af bjergene, når jeg klatrer, og kører nedad i Watopia. Kvaliteten er fremragende, men jeg kan endnu ikke kommentere på holdbarheden. Har du råd til det, så tøv ikke, da den tilføjer en helt ny dimension til indendørs træning.

Hvad synes du om Wahoo Bike?

Allan Kent
Rated 5 out of 5

Wahoo Kickr Bike er en ny måde at tænke indendørs cykling på. Den er unik i sin tilgang, og giver mulighed for at simulere alle typer af cykler, gear, klinger osv. Det gør den til redskabet, der løfter cykeltræningen derhjemme til et højere niveau.