Wahoo Kickr 5

Få en autentisk cykeloplevelse i dit eget hjem med Wahoo Kickr Smart

Wahoo Kickr version 5 tilbud

I den nye udgave kaldet Wahoo Kickr 5 er nøjagtigheden øget fra +-2% til nu +-1%. Version 5 giver også mulighed for at bevæge sig lidt yderligere med de nye Axis fødder, og det er nu muligt at holde træneren kalibreret automatisk, uden at skulle foretage en obligatorisk spindown.

Muligheden for automatisk kalibrering er interessant for de fleste. Indtil nu har man skullet varme træneren en smule op for derefter at foretage spindown i henhold til at kalibrere den. Har man f.eks. sit hometrainer setup i en garage, kan det være irriterende, fordi temperaturen svinger meget, og man derfor er nødt til at kalibrere ofte.

Den nyeste Wahoo Kickr 5 hometrainer har også fået nye fødder. De giver mulighed for lidt mere svaj med cyklen, og man bevæger derfor bagdelen mere. Det hjælper en del på ømheden ved længere træningssessioner. Fødderne kan også dæmpe vibrationerne i gulvet, og det kan være praktisk i en lejlighed.

Når det kommer til stigninger, kan Kickr simulere stigninger op til 20%, og det er det samme som forgængeren Wahoo Kickr version 4. De fleste vil nok vælge ikke at klatre stigninger over 20%.

Lydniveauet fra Wahoo Kickr 5 er virkelig i den lave ende blandt hometrainere, og man hører ikke meget fra træneren. Det meste af lyden kommer fra kæden og kassetten på cyklen og afhænger af, hvor god man er til at holde kædetrækket rent. Hør lyden fra Wahoo Kickr version 5 her ved siden af.

Kickr er stadig transportvenlig trods vægten, og kan foldes sammen til en kompakt enhed. Det gode bærehåndtag sørger for, at man kan bære rundt på den uden at få en rygskade. Denne Wahoo Kickr hometrainer er derfor en god mulighed, hvis du har behov for at pakke træneren ned ofte.

Wahoo Kickr version 5 er en rigtig god hometrainer i absolut topklasse. Den er meget præcis, nem at stille op, tilslutte og bruge. At man nu slipper for kalibreringen, er også et plus.

En af de største konkurrenter er Tacx Neo 2T T2875, som byder på nogenlunde samme specifikationer og lydløshed.

Wahoo Kickr 5 specifikationer

Wahoo Kickr version 5 - Bruger anmeldelser

Jeg synes, det er den bedste hometrainer lige nu. Tacx/ Garmin bruger meget tid på at løse problemerne, og Wahoo er meget meget hurtigere, så jeg valgte Kickr. Kørefølelsen er fantastisk og automatisk kalibrering er meget nyttigt.
Denne hometrainer overgår mine forventninger efter at have haft en Kickr fra tidligere generation med de kendte pålidelighedsproblemer. Version 5 er god, super solid og lydløs, og Axis fødderne gør virkelig en forskel.
Den er let at opsætte og bruge og det er let at oprette forbindelse til Zwift. Jeg kan forbinde Wahoo Elemnt og køre på mine tidligere ruter. Min første Kickr havde en irriterende lyd, men Wahoo erstattede den let og hurtigt.

Hvad synes du om Wahoo Kickr 5?

Allan Kent
Rated 5 out of 5

Wahoo Kickr version 5 er en rigtig god hometrainer i absolut topklasse. Den er meget præcis, nem at stille op, tilslutte og bruge. At man nu slipper for kalibreringen, er også et plus.