Wahoo Kickr Snap

Kickstart din træning med Wahoo Kickr Snap

 

Wahoo Kickr Snap er Wahoo’s bud på en smart hometrainer, der er tilgængelig for de fleste. Den er nem at have med at gøre og sætte op, og det er ikke nødvendigt at afmontere baghjulet. Alt du skal gøre, er at sætte cyklens bagaksel fast i træneren og justere svinghjulet mod dækket. Åben din ynglings træningsapp og Wahoo Kickr Snap er klar til brug.

Kickr Snap er ideel til begyndere og let øvede, og forvandler din cykel racercykel, mountainbike eller almindelige cykel til en indendørs avanceret motionscykel på få minutter. Nogle gange ville man ønske, at producenterne havde forstået, at mange ikke vil bruge tid på at sætte dele sammen før hometraineren kan tages i brug. Wahoo Kickr Snap kommer færdigsamlet, og du skal blot slå benene ud, før den er klar til brug.

Når det kommer til vejfølelsen giver Kickr Snap en god oplevelse. Det skyldes i høj grad det store svinghjul. Træneren leverer også glatte overgange mellem modstandsniveauer på stigninger, og kan simulere bakkemodstand op til 12%.

Wahoo Kickr Snap er en hjultræner, og afgiver derfor mere lyd end en hometrainer med direct drive (hør lyden fra Kickr Snap her ved siden af). Denne træner er dog den mest støjsvage af alle hjultrænerne, så du skræmmer ikke resten af familien, når du træder til indendørs.

Træneren kommunikerer med træningsapps som Zwift, Trainerroad eller Wahoo’s egen gratis træningsapp via Bluetooth og Ant+, og tilsluttes nemt til din computer, tablet eller smartphone. Tilslutningen er meget ligetil, selv hvis man ikke er et unikum til teknik.

Kickr Snap er kompatibel med de fleste cykeltyper og hjulstørrelser, så længe at de har en bagaksel længde på 130, 135 mm. (quick release), eller 142 x 12 mm. (thru axle). Træneren leveres yderligere med en hjulblok til at stabilisere forhjulet, så det kommer op i den rigtige højde og ikke glider.

Er du interesseret i en førsteklasses hjultræner, der holder hvad den lover, og ikke er interesseret i at betale for dyrere modeller med direct drive, er Wahoo Kickr Snap et godt bud.

Du får en god cykeloplevelse samt fremragende byggekvalitet i en alsidig indendørs smart træner. Træneren er nem at stille op og bruge, og virker med alle moderne træningsapps. Ydermere er Kickr Snap den mest støjsvage af alle hjultrænerne.

Wahoo Kickr Snap specifikationer

Wahoo Kickr Snap - Bruger anmeldelser

Det er almindelig kendt, at hjultrænere ikke er lige så nøjagtige som direct drive. Men hvis du er budgetbevidst og vil have en top hjultræner, er Kickr Snap et solidt valg. Den er godt bygget, og i det år hvor jeg har haft den, har alt virket. Svinghjulet har en god vægt, og den reagerer ganske hurtigt på stigninger.
Hvis du, ligesom mig, mangler plads til en hometrainer, er Kickr Snap let at folde sammen og gemme væk. Den er godt bygget, robust og let at opsætte. Den er ikke let, men det er godt, når man træder til. Generelt stærkt anbefalet.
Det er en god hometrainer. Nogle gange tager det noget tid at få sat alt op til at være perfekt, men så er alt godt efter det. Virker ret nøjagtig.

Hvad synes du om Wahoo Kickr Snap?

Allan Kent
Rated 4 out of 5

Er du interesseret i en førsteklasses hjultræner, der holder hvad den lover, og ikke er interesseret i at betale for dyrere modeller med direct drive, er Wahoo Kickr Snap et godt bud.