Hometrainers

Elite

Få et overblik over alle Elite hometrainer modellerne.

Elite er et firma funderet af cykelentusiaster med ca. 60 medarbejdere, der har tilbudt unikke og banebrydende produkter til cykelverdenen gennem de sidste fire årtier.
Firmaet leverer nogle af de bedste hometrainer modeller fra Italien, og er innovative i deres tilgang omkring teknik og design.

Elite Qubo Power Mag Smart B+.

Elite Qubo Power Mag Smart B+

+ Elite Qubo Power Mag Smart B+ er en funktionel hjultræner af god kvalitet, og er i øjeblikket den billigste smart hometrainer på markedet. Du får en stabil..

Se mere >>

Elite Tuo.

Elite Tuo

Elite Tuo er en hometrainer, der er så flot, at den sagtens kan stå fremme i stuen, selv når den ikke bruges. Den er designet i samarbejde med italienske Adriano Design,..

Se mere >>

Elite Nero træningsruller til cykler.

Elite Nero Træningsruller

5999,- HOS CYKELPARTNER Elite Nero er en anderledes hometrainer. Den er løsningen for den krævende cykelrytter, der vil øve balance, køreevner og koncentration, og går efter den mest realistiske vejfølelse...

Se mere >>

Elite Direto XR hometrainer.

Elite Direto XR & Direto XR-T

Elite Direto XR er en pålidelig hometrainer med en god kørefølelse og nøjagtig effektmåling, og den leverer fremragende specifikationer for pengene. Direto XR er..

Se mere >>

Elite Suito hometrainer.

Elite Suito & Suito-T

Elite Suito er meget tæt på at være den ideelle plug-and-play hometrainer. Fold benene ud, tilføj cyklen og den er klar til brug. Suito er monteret med en..

Se mere >>