Wahoo Kickr Core

Tag din fitness til det næste niveau med Wahoo Kickr Core

Wahoo Kickr Core tilbud

Trods en pris i mellemklassen sparer Wahoo Kickr Core ikke på funktionerne, og bruger generelt meget af den samme teknologi som storebror Wahoo Kickr. Den største forskel mellem de 2, er vægten på svinghjulet, som på Kickr Core er 5,4 Kg. og på Wahoo Kickr 5 er 7,3 Kg.

Med Kickr Core er det bare at montere en kassette, stramme 4 bolte, og du er klar til at køre på Zwift eller andre træningsapps. Kickr Core er solidt bygget i en god kvalitet, og uden unødvendige dikkedarer og svagheder i konstruktionen.

Se også vores Wahoo Kickr Core test.

Træneren klarer stigningsprocenter op til 16%, som er rigeligt for de fleste, og den justerer automatisk modstanden hurtigt og præcist i henhold til din virtuelle rute.

Når det kommer til lyden fra Kickr Core, er den meget lydsvag. Der høres hovedsaligt lyd fra kæden og gearet, og selve hometraineren støjer ikke meget.

Wahoo Kicker Core transmitterer data og kommunikerer via Bluetooth og Ant+ ligesom de fleste andre smart trænere. Det gør det muligt at bruge din ynglings træningsapp, samt tilkoble cykelcomputere, pulsmålere mm.

Den er kompatibel med quick release aksler i længden 130 og 135 mm. samt thru axle i længderne 142 og 148 mm. Der medleveres ikke en kassette, så du har mulighed for selv at vælge én. Kickr Core er kompatibel med 8-11 speed kassetter.

Wahoo Kickr Core er en imponerende hometrainer, og giver hård konkurrence til andre producenter primært pga. af den meget konkurrencedygtige pris samt gode ydeevne.

Både begyndere, let øvede og erfarne cykelryttere vil have et godt værktøj til indendørs effektiv cykeltræning med denne træner, som giver god værdi for pengene. Er du på udkik efter en billigere hometrainer i Wahoo’s gode kvalitet, er Wahoo Kickr Snap en god mulighed.

Kickr Core er kompatibel med tilbehør som f.eks. Kickr Climb og Kickr Headwind, som udvider cykeloplevelsen til en anden dimension.

Wahoo Kickr Core specifikationer

Wahoo Kickr Core - Bruger anmeldelser

Jeg har brugt Kickr Core i et par uger, og er indtil videre meget tilfreds med enheden. Hvis du er på udkig efter en mellemklasse hometrainer til at komme i gang med Zwift, er dette et solidt valg. Jeg ønskede én, der var 1) stille, 2) pålidelig og 3) nem at opsætte, og Wahoo har ikke skuffet.
Så langt så godt. Havde en Tacx Vortex før, og det var helt fint. Indtil videre virker min Kickr core som den skal - Den er stille med en realistisk vejfølelse og yder god modstand. Jeg er vild med den. Denne hometrainer kan varmt anbefales.
Dette er en stor opgradering fra min gamle Cyclops Fluid træner, jeg brugte i omkring 10 år. At have effektdata til træningen, har forbedret min kondition dramatisk. Wahoo Kickr Core føles ret stabil, selv for en stor fyr som mig (117 Kg.).

Hvad synes du om Wahoo Kickr Core?

Allan Kent
Rated 5 out of 5

Wahoo Kickr Core er en imponerende hometrainer, og giver hård konkurrence til andre producenter primært pga. af den meget konkurrencedygtige pris samt gode ydeevne.