Hometrainers

Hometrainer tilbehør

Find det rette tilbehør til din hometrainer.

Få en bedre cykeloplevelse med tilbehør som f.eks. træningsmåtter, pulsure, pulsbælter, blæser, sensorer, stativer til tablets mm.

Diverse hometrainer tilbehør - Saris MP1 Infinity Motion platform.

Diverse tilbehør

Det skulle gerne være sådan, at din tid på hometraineren er så behagelig og udfordrende som muligt. Det kan derfor være en god idé..

Se mere >>

Trainer desk - Hometrainer bord og stander.

Trainer desk

Indendørs cykling er udfordrende og kræver megen indsats og koncentration. Mange starter ud med det forkerte eller mangelfuldt udstyr, og i længden er..

Se mere >>

Hometrainer riser block - Holder til forhjul.

Riser Blocks

Riser blocks eller holdere til forhjul er tilbehør, der kan bruges med en hometrainer til at simulere en mere realistisk cykeloplevelse. De er små..

Se mere >>

Cykelsko til hometrainer og landevej.

Cykelsko

ejen Cykelsko er sko specielt designet til brug, når du cykler. De er typisk designet til at være stive og lette og til at give..

Se mere >>

Shimano CS-8000 kassette på en Wahoo hometrainer.

Kassetter

En kassette er en samling af gear, der er fastgjort til baghjulet på en cykel. På en cykeltræner er kassetten typisk fastgjort til selve træneren i..

Se mere >>

Pulsmålere, pulsbælter og pulsure.

Pulsbælter og pulsmålere

En pulsmåler er en enhed, der bruges til at måle antallet af gange, hjertet slår i minuttet. Den kan bæres som et pulsbælte..

Se mere >>

Træningsmåtten fra Saris er et godt bud på en effektiv hometrainer træningsmåtte

Træningsmåtter

En hometrainer træningsmåtte er en type træningsmåtte, der er specielt designet til brug med indendørs cykeltrænere. Måtten placeres under træneren og cyklen, hvilket giver en stabil og behagelig overflade..

Se mere >>